barbara "BABBO" heinonen

gallery/sfp-rkp-logo-4color-rgb
gallery/ironman

7

Tietoa Babbosta

Olen koulutukseltani juristi ja kauppatieteiden maisteri. Tällä hetkellä toimin Maarianhaminan kaupunginjohtajana. Olen naimisissa, neljän lapsen (27-19v) äiti Paraisilta.

 

Olen toiminut mm. hallintovoutina Turussa ja erityisavustajana puolustusministeriössä. Olen myös toiminut Paraisten kaupunginvaltuuston ja - hallituksen puheenjohtajana sekä luottamustehtävissä Suomen Kuntaliitossa, Varsinais-Suomen liitossa ja monilla muilla merkittävillä paikoilla Varsinais-Suomessa.

 

Menestyksekäs työ eduskunnassa vaatii tietoa ja ymmärrystä siitä, miten yhteiskunta toimii, miten lainsäädäntöä ja taloutta tulee hoitaa vastuullisesti. Nämä asiat ratkaisevat tulevaisuutemme: inhimillinen hoito ja hoiva, kestävä ympäristö ja hyvä koulutus.

 

Minusta on sanottu että olen henkilö, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. "Hän tietää mitä tahtoo, mutta hänellä on ennen kaikkea kyky kuunnella ja yhdistää. Eduskuntatyö on kovaa ja vaativaa, tarvitaan osaamista, tahtoa ja energiaa, mutta tarvitaan myös empatiaa ja nöyryyttä."

"Minun maailmassani yhdistyvät talous ja hyvät yhteydet puhtaaseen ympäristöön, hyvään koulutukseen ja inhimilliseen hoitoon ja hoivaan."

Nimi:           Heinonen Barbara

Syntynyt:    1968

Vaalipiiri:     Varsinais-Suomen vaalipiiri 
Kotikunta:   Parainen

Titteli:          Kaupunginjohtaja, Ironman

Sposti:        barbara.heinonen@gmail.com

Tel:             +358 45 7539 2000

Suomen naisliiton jäsen

Some:         #iron(wo)man

gallery/image
gallery/image